Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
30.07.2020.
08:24 > 12:19
Grupa ponuđača na čelu sa firmom "Energotehnika - Južna Bačka" dobila je posao gradnje PET centra za buduću Kamenicu 3.
  • Simbad

    31.07.2020 08:18
    .. opet...
    Opet izvodjac firma vrlo bliska sns rezimu
  • Troton

    30.07.2020 21:21
    Kada će već jednom početi radovi na završetku Kliničkog centra Vojvodine. Betonski skelet stoji više od trideset godina. Jedino je improvizovan Urgentni centar koji stoji kao pravi primerak Potemkinovog sela, a odmah iza njega je strahota.
  • Zabrinuta

    30.07.2020 17:11
    kakva ekipa
    iako je povod za pohvale zasluzan, kada se pogledajubslike i vide ljudi koji su na njima., ostaje nam samo nada da ce ovaj porojekat ugledati svetlost dana.Osoba koja je osudjena za malverzacije i falsifikovanje dok je bio ortoped u KCV, najmanje je kompetentna da ucestvuje u ovakvim projektima i potpisivanju ugovora.Ovde kod nas u Srbiji kada radis nesto nelegalno-avancujes, u drugim zemljama budes u zatvoru.Ostale ne treba opisivati znamo ih vrlo dobro i ko su i sta su za nas gradjane ucinili.
  • Pacijent

    30.07.2020 13:23
    Puna podrska
    Bravo.Nadam se da ce i rokovi biti ispostovani. Mislim da je ovo projekat od izuzetne vaznosti za gradjane nase pokrajine , a i sire. Ovakvi projekti cine da gradjanima ne bude zao sto placaju porez , za razliku od projekata za gondole,fontane, jarbole kod nasih komsija Beogradjana.
  • Orwell Vegan

    30.07.2020 12:54
    Istina
    Umesto da se uvede veganks ishrana u jelovnike za pacijente ne samo ove bolnice, oni i dalje daju meso i mleko pacijentima koji su upravo zbog takve ishrane bolesni. Ja sam slao inicijativu bolnicama, nece ni da cuju, a neki od tih nutricionista kazu da samo biljna hrana nije zdrava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna